Οι χρονικές αντιξοότητες που αντιμετωπίζετε ως φοιτητές Ιατρικής στην πραγματοποίηση της Ιατρικής ειδικότητας στην Ελλάδα, στρέφουν το βλέμμα σας και τη σκέψη σας προς την Ευρώπη και κυρίως προς Αγγλία (Η.Β.) και Γερμανία.

Κι αυτό γιατί οι χρόνοι αναμονής που υπάρχουν στην Ελλάδα δε συναντώνται σε Αγγλία και Γερμανία αλλά και οι συνθήκες και οι οικονομικοί όροι είναι επωφελέστατοι.

Ασφαλώς απαιτούνται κάποιες προϋποθέσεις (γνώση, γλώσσα, διαμόρφωση φακέλου, υποβολή αιτήσεων, συνεντεύξεις, κ.λπ.).

Εμείς αναλαμβάνουμε όχι μόνο την καθοδήγησή σας, αλλά και την πλήρη υποστήριξή, από τη στιγμή που αποφασίσετε την πραγματοποίηση της Ιατρικής ειδικότητας σε Αγγλία, Γερμανία μέχρι την ολοκλήρωση όλων των σταδίων (ακόμη και της εγκατάστασής σας).

Η τεχνογνωσία μας εδώ και 37 έτη, η αφοσίωσή μας στις ανάγκες σας, η προετοιμασία σας, σε όλες τις φάσεις ενεργειών, αλλά και οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας (ενημέρωση, καθοδήγηση, μαθήματα, υποβολή- παρακολούθηση αιτήσεων, ολοκληρωμένων απαιτούμενων ενεργειών, μέχρι την οριστική αποδοχή και εγκατάσταση) σας απελευθερώνουν από όλα τα ερωτηματικά και τους προβληματισμούς σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και θα έχετε απαντήσεις σε ότι σας προβληματίζει.